Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Prihranko deli svoje znanje o "ogrevanju" in podarja tablični računalnik

Portal Moj prihranek, ki nudi zadnje novice s področja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije, je pred kratkim pridobil inteligentnega virtualnega asistenta z imenom Prihranko. Ta nudi enostaven vmesnik, v katerega lahko vpišete človeška vprašanja, kot je »Kaj je ogrevanje?«.

Za promocijo inteligentnega virtualnega asistenta Prihranko, ki lahko odgovarja na vprašanja s področja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije, je portal mojprihranek.si pripravil nagradno igro, v kateri podarjajo 10-inčni tablični računalnik Spark.

 

10-inčno tablico Spark poganja dvojedrni Cortex A7 procesor, grafični čip Mali-400 in 1 GB pomnilnika RAM, na katerih teče Android 4.4 Kitkat. Za shranjevanje je na voljo 8 GB notranjega spomina, katerega lahko še dodatno razširite z do 32 GB veliko MicroSD kartico. Za dolgotrajnost delovanja pa bo poskrbela 5.000 mAh baterija, ki vas ne bo hitro pustila brez energije.

 

Vse kar morate storiti, je obiskati stran mojprihranek.si/prihranko in izpolniti obrazec za sodelovanje v nagradni igri. V obrazec morate zapisati še nagradno kodo, katero najdete, takoj ko postavite vprašanje Prihranku. To pa je že tudi vse.

 

Nagradna igra poteka do 9. 11., zato ne odlašajte več! Obiščite mojprihranek.si, postavite Prihranku vprašanje in skopirajte kodo v nagradni obrazec in že boste sodelovali v nagradni igri za tablični računalnik Spark!

Oglejte si tudi