Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Ne želim živeti nezdravo

Občina Radenci je začela izvajati projekt Ne želim živeti nezdravo, ki je bil uspešno izbran 5. javnem pozivu LAS Prlekija za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS.

 

Dne 30. 9. 2021. smo izvedli delavnico Človek čustva in bolezen, ki ga je izvedel Naturopatski center Sante Vital pod vodstvom Simone Domjan.  Spoznali smo kako odreagirati, ko nastopi težava ali bolezen. Naprej se posvetimo posvetimo fizičnemu telesu, saj se le na tem težava ali bolezen odraža v taki obliki, da jo zaznamo na način, ki ustreza logiki in razumu. 

 

Vabimo vas, da se nam ponovno pridružite na naslednjih aktivnostih v oktobru v Veliki dvorani v poslovni stavbi občine Radenci (Radgonska cesta 9, 9252 Radenci):

 

11. 10. 2021

0b 17. uri

Delavnica Akupresura in dihanje

*svetovni dan boja proti bolečini

Udeleženci bodo se naučili kje se nahajajo akupresurne točke na rokah, spoznali tehnike nevrološke refleksne masaže dlani in ušesa.

 

15. 10. 2021, 17. uri

Naturopatska kuhinja – osnove s predavanjem in degustacijo

*ob svetovnem dnevu hrane (16.10.2021)

Predstavitev osnov naturopatske kuhinje in degustacija zdrave prehrana, vodenje priprave hrane po načelu naturopatije in pridobitev receptov.

 

Izvajalec: Sante Vital, Simona Domjan s.p.

 

Več o projektu:https://radenci.si/ne-zelim-ziveti-ne-zdravo/ 


Oglejte si tudi