Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Na Novoletnem bazarju v Radencih dišalo po vafljih in kuhanih klobasah

Na platoju pred Pošto Radenci je med 26. in 30. decembrom 2019 potekal Novoletni bazar. Na stojnicah so za bogato ponudbo izdelkov in pridelkov poskrbela različna društva, zavodi, nosilci dopolnilne dejavnosti kot tudi nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji. Poskrbljeno je bilo tudi za glasbeni program, na svoje pa so prišli tudi naši najmlajši, saj je vsak dan na bazarju tudi snežilo. Čeprav je bil samo umeten sneg, otrok tega ni motilo, da so zganjali norčije. Bazarja je obiskalo lepo število ljudi, ki so se družili v duhu prihajajočih praznikov.

 

Na novoletnem bazarju so svoje izdelke med drugim ponujali Sonja Mulec - ročna dela, Valerija Cer - osebno dopolnilno delo, Čebelarstvo Bogdan R & M, Domačija Ros, Mojster Vafelj, Društvo za zaščito živali Pomurja, Turistično društvo Radenci, Mladinsko društvo Vrelec Radenci, Vrtec Radenci - Radenski Mehurčki in Bistro Partis.

 

Za glasbeni program na bazarju so poskrbeli Eva Tompa, Društvo upokojencev Cvetje v jeseni Tišina, Folklorna skupina kulturnega društva Janko Divjak Kapela in Kulturno društvo Križevski rogisti. 

Oglejte si tudi