Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Zbiranje odpadkov v zbirnem centru komunalnih odpadkov

ZBIRANJE ODPADKOV V ZBIRNEM CENTRU KOMUNALNIH ODPADKOV

 

Zbirni center za zbiranje ločenih frakcij komunalnih odpadkov je namenjen zbiranju določenih nenevarnih in nevarnih komunalnih ter ostalih odpadkov od uporabnikov iz gospodinjstev. 

V zbirnem centru komunalnih odpadkov se zbira okoli 45 različnih vrst odpadkov, zato je pomembno, da posamezne vrste odpadkov zbirate ločeno in jih tudi v zbirni center pripeljete na način, da je posamezne vrste odpadkov mogoče ločiti med sabo.

Ob oddaji odpadkov v zbirnem centru potrebujete za vstop v zbirni center račun/položnico za ravnanje s komunalnimi odpadki (ne starejše od treh mesecev), predvsem iz razloga ugotavljanja upravičenosti oddaje odpadkov v zbirnem centru. V zbirnem centru lahko namreč odpadke oddajo samo uporabniki iz gospodinjstev, ki so vključeni v sistem zbiranja komunalnih odpadkov iz določenih občin.

Prosimo vas, da ob oddaji odpadkov v zbirnem centru zaradi varnosti upoštevate navodila, ki so izobešena ob vhodu v zbirni center kot tudi vsa ostala navodila zaposlenih v zbirnem centru.

Zbirni center za uporabnike iz občine Radenci: ZBIRNI CENTER RADENCI, Boračeva (pri bivši žagi)

Delovni čas: Poletni čas (od 1.4. do 31.10.): vsak torek med 14:00 in 18:00 uro; vsako soboto med 8:00 in 12:00 uro. Zimski čas (od 1.11. do 31.3.): vsak torek med 13:00 in 17:00 uro; vsako soboto med 8:00 in 12:00 uro.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na 02-620-23-00 ali na pisarna@saubermacher.si.

Oglejte si tudi