Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
11°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Obvestilo župana občankam in občanom Občine Radenci

Spoštovani občani in občanke Občine Radenci, 

 

v prepričanju, da ravnam prav, da ste vsi občani podrobno obveščeni o vsem kar počne Občinska uprava, posebno pa tudi sam kot župan, sem dnevno objavljal naše aktivnosti na družabnih omrežjih.

Vse bolj ugotavljam, da so objave zlorabljene, komentarji presegajo vse meje dobrega okusa, da ne rečem človeškega dostojanstva. Posebej  se zaostruje po ustanovitvi Civilne iniciative, ki nasprotuje preimenovanju Titove ceste v Cesto osamosvojitve Slovenije. Civilna iniciativa je  zahtevala  referendum in posledično ustavila izvajanje sprejetega Odloka o proračunu občine Radenci za leto 2020.

Predstavniki Civilne iniciative in svetnica mag.  Norma Bale iščejo vse razpoložljive  možnosti dostopa do različnih medijev, da dogajanje v Radencih predstavijo na način, ki ga zagovarjajo.

Opravičujem se vsem, ker bodo novinarji ponovno in vedno znova ponavljali svojo verzijo mojega privatnega življenja, mojega publicističnega delovanja in podobno.

Funkcijo župana opravljam ne poklicno od začetka svojega mandata in prejemam zakonsko določeno mesečno nagrado v višini  nekaj manj kot 1200 evrov.

V izogib nadaljnjim nepotrebnim in nekonstruktivnim  komentarjem, žaljenju mojih otrok in družine bom za obveščanje o svojih aktivnostih prenehal uporabljati družabna omrežja. Vse pomembne informacije za člane in članice lokalne skupnosti bodo objavljene v občinskem glasilu Informator in na uradni spletni strani občine.

Osebno mi je žal za ta ukrep, ker sem s tem načinom komunikacije dobil od občanov veliko koristnih, neposrednih povratnih informacij, ki sem jih lahko zelo hitro posredoval v reševanje in rešitev. Ker si želim odzivov in sodelovanja tudi v prihodnje, mi lahko pišete na zupan@radenci.si, ali pa pokličete na osebno številko 041 288170.

 

Roman Leljak, župan Občine Radenci

 

 

Oglejte si tudi