Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

Lokalni ponudniki domače prehrane

Spoštovani,

 

z željo, da vsem prebivalcem območja LAS Prlekija v času koronavirusa olajšamo dostop do informacij o lokalnih ponudnikih domače prehrane na območju LAS Prlekija, smo na spletni strani https://www.viaprlekija.sivzpostavili prikaz vpisanih ponudnikov lokalne prehrane. Ponudnike je mogoče iskati, s klikom na gumb "Več informacij" ter tako pridobiti kontaktne podatke in razdaljo do posameznega ponudnika. 

 

Dostopati je mogoče tudi preko telefona. Aplikacija VIA Prlekija združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij. S filtrom vsebin na vrhu je mogoče izbrati tudi ostale ponudnike, kot so na primer prenočišča, kulinarika, znamenitosti, društva in podobno. 

Vabimo vas, da omenjeno aplikacijo, spletno stran raziščete in pridobite informacije o ponudbi lokalno pridelane hrane in ostalih storitvah na območju LAS Prlekija na https://www.viaprlekija.si.

 

Aplikacija omogoča objavo novic in informacij (fotografij, opisov) za posamezne ponudnike, zato vabimo vse ponudnike, ki bi želeli posodabljati svoj profil in dodati natančnejše opise, da se preko povezave Registriraj se prijavijo in tako preprosto urejajo svoje podatke, objavljajo novice, dodajajo fotografije. 

 

Prosimo, da nas ponudniki, ki bi želeli biti vključeni v aplikacijo in še niste vpisani, kontaktirate na info@viaprlekija.si oz. na tel. 069-667-414. Dobrodošli so tudi predlogi, ideje ali težave pri uporabi spletne strani. Z veseljem smo vam na voljo in pomagamo.

 

Aplikacija VIA Prlekija je nastala v okviru operacije Mreža grozdov prihodnosti z namenom uresničevanja ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Prlekija, sofinancirana iz sklada ESRR.

 

Naj vas virus ne prestraši pri oskrbovanju z lokalnimi pridelki, bodite zdravi.

 

Ekipa viaprlekija.si

Oglejte si tudi