Logo MojaObčina.si

Radenci

DANES
21°C
9°C
JUTRI
20°C
11°C

ZBIRANJE NEVARNIH ODPADKOV IZ GOSPODINJSTEV


Obveščamo vas, da bo izvajalec javne službe NEVARNE ODPADKE iz gospodinjstev na območju občine Radenci zbiral v SOBOTO, 24.4.2021, po sistemu zbirne akcije s premično zbiralnico nevarnih odpadkov na naslednjih prevzemnih mestih:

1.  OKOSLAVCI (gasilski dom)  08:00 – 09:00

2.  KAPELA (gasilski dom)  09:15 – 10:15

3.  MURŠČAK (šola)  10:30 – 11:30

4.  HRASTJE MOTA (gasilski dom)  11:45 – 12:45

5.  BORAČEVA (zbirni center ločenih frakcij)  13:00 – 14:00

6.  ŠRATOVCI (gasilski dom)  14:15 – 15:15


Nevarnih odpadkov, ki ne bodo dostavljeni na navedena prevzemna mesta ne bodo pobirali. Prav tako ne bodo prevzeli odpadkov, ki ne spadajo med nevarne odpadke ali le-ti niso nastali v gospodinjstvu!

Med nevarne odpadke iz gospodinjstev SPADAJO: onesnažena embalaža in embalaža pršil (prazna embalaža barv, lakov, lepil, pesticidov, olj, embalaža z ostanki barv, lakov, lepil, pesticidov, olj…); absorbenti (čopiči, krpe, mešala, lopatice, …); barve, laki, impregnirana sredstva, premazi; odpadna olja (motorna, hidravlična, mazalna olja, ...), razredčila, odpadna topila, odpadna zdravila, baterije, akumulatorji vseh vrst, odpadna fitofarmacevtska sredstva, kisline, lugi, belila, čistila, specialna čistila, lepila, kemikalije, živosrebrni termometri in drugi živosrebrni instrumenti, neonska svetila (cevi) in halogenska svetila, odpadna jedilna olja in maščobe. Opozorilo: Baterije in stara zdravila prinesite ločeno od ostalih nevarnih in posebnih odpadkov. Tekočine prinesite le v zaprtih posodah.

PRANJE ZABOJNIKOV ZA ZBIRANJE BIOLOŠKIH ODPADKOV

Uporabnike, ki uporabljajo storitve zbiranja biološko-razgradljivih odpadkov obveščamo, da bomo v občini Radenci dne 4.5. in 11.5.2021 ob zbiranju bioloških odpadkov opravili tudi storitev pranja posode za zbiranje bioloških odpadkov. Pranje bo potekalo z vozilom za zbiranje odpadkov hkrati ob izpraznitvi posode za zbiranje bioloških odpadkov in bo posameznemu uporabniku opravljeno enkrat v enem izmed navedenih terminov.Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila so vam na voljo na 02-620-23-00 ali na pisarna@saubermacher.si.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi