Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

DELITEV TIPIZIRANIH VREČ ZA ZBIRANJE ODPADKOV

V mesecu oktobru 2021 se bo na območju Občine Radenci uporabnikom razdeljevalo tipizirane vreče za zbiranje mešane embalaže za uporabo v naslednjih 12. mesecih.

Prav tako se bodo tistim uporabnikom, ki so do njih upravičeni, razdeljevalo tudi tipizirane vreče za zbiranje mešanih komunalnih odpadkov in papirja.

Vreče se bodo razdeljevale na naslov posameznega prevzemnega mesta in jih bo v imenu podjetja Saubermacher Slovenija d.o.o. razdeljevala Pošta Slovenije d.o.o.

Vreče se bodo dostavile na način, da se bodo odložile v ali ob hišni predalčnik za prevzem poštnih pošiljk. V kolikor jih v ali ob hišni predalčnik ne bo mogoče odložiti se jih bo odložilo na drugo primerno mesto (npr. na policah, pred vhodnimi vrati, na ograji…), zato v tem času bodite posebej pozorni na dostavo vreč.

Reklamacije v zvezi z dostavo vreč bo podjetja Saubermacher Slovenija d.o.o. obravnavalo in sprejemalo najkasneje do konca meseca novembra 2021.

Tipizirane vreče, ki jih boste prejeli, se lahko uporabljajo izključno za zbiranje tistih vrst odpadkov katerim so namenjene, njihova uporaba pa je že vključena v mesečni strošek ravnanja z odpadki. Odpadkov, ki niso odloženi v tipizirane zabojnike ali vreče, ampak so npr. odloženi v druge vreče za odpadke, prosto postavljeni/odloženi ob zabojniku, v skladu s predpisi prevzemnik odpadkov ne more prevzeti.

PRANJE ZABOJNIKOV ZA ZBIRANJE BIOLOŠKIH ODPADKOV

Uporabniki, ki uporabljate storitve zbiranja biološko-razgradljivih odpadkov podjetje Saubermacher Slovenija d.o.o. obvešča, da bodo v Občini Radenci dne 12.10. in 20.10.2021 ob zbiranju bioloških odpadkov opravili tudi storitev pranja posode za zbiranje bioloških odpadkov. Pranje bo potekalo z vozilom za zbiranje odpadkov hkrati ob izpraznitvi posode za zbiranje bioloških odpadkov in bo posameznemu uporabniku opravljeno enkrat v enem izmed navedenih terminov.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila so vam na voljo na 02-620-23-00 ali na pisarna@saubermacher.si.

Oglejte si tudi