Logo MojaObčina.si

Radenci

DANES
9°C
0°C
JUTRI
12°C
6°C

Ni lahko biti ženska

Organizator: Zavod za turizem in šport Radenci
Vstopnina: 8€
TIC Radenci, eno uro pred predstavo

V komediji Ni lahko biti ženska srečamo klasično slovensko družino: otrok se šola, ata je brez službe, mama pa dela za tri.

Kratka vsebina: Mož Andrej nikakor ne more najti prave službe. Nekega dne ga pritegne zanimiv oglas inovativne svetovalne agencije.  Prav takšno delo si je najbolj želel, vendar agencija sprejema samo ženske. V želji, da bi službo dobil, na razgovor pride kot Lizika.  Razgovor med šefom Petrom in kandidatko Liziko je izjemno zabaven in gledalcem prinese veliko zdravega smeha, Andreju pa službo svetovalke Lizike.  Glavni junak je tako doma Andrej, v službi pa Lizika. Da ni lahko biti ženska, zdaj spoznava na lastni koži.

Nekega dne na priporočilo nove sosede Marije v agencijo pride Andrejeva žena Nežka.  Ta se Liziki popolnoma odpre in mož nehote izve skrite podrobnosti iz njunega zakonskega življenja. To pa je seveda zelo zabavno in gledalci se ob tem od srca nasmejijo.

Zgodba se zaplete, ko Nežka Liziko povabi k sebi domov. Hčerka Lucija v istem času pripelje domov novega prijatelja, ki pa ni nihče drug kot Lizikin šef Peter. Zdaj je Andrej  v veliki zagati. Bo zmogel igrati Andreja in Liziko hkrati? Če ga razkrinkajo, bo ostal brez dobre službe in še brez družine. Ker nič od tega ne bi rad izgubil, mora igrati oboje. Mu bo uspelo? Bomo videli.

Ob nenehnih transformacijah spola in zapletih na odru se boste izjemno zabavali.


Smeh je zdravilo.    Pridite!    Zdravila bo v izobilju.

PRIJAZNO  VABLJENI!

Predstava je del GLEDALIŠKEGA ABONMAJA. Le ta bo obsegal 3 gledališke predstave in koncert mladih glasbenikov.

Cena abonmaja 25 €

Posamezna predstava 8 €

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi