Logo MojaObčina.si

Radenci

DANES
30°C
18°C
JUTRI
26°C
17°C

DOSOR-jeva vetrnica - Hišni ansambel Avsenik

Že 5. DOSOR-jeva vetrnica bo prevetrila poletje v Radencih

 

V DOSOR-ju bo že peto poletje zapored potekala DOSOR-jeva vetrnica, popularen festival nostalgije, ki skupno pritegne več kot 1000 obiskovalcev. Tudi letos se bo zvrstilo kar nekaj znanih imen iz sveta glasbe in humorja. Na odprtju festivala, ki bo potekal 17. junija 2019, bo nastopila znana slovenska pevka Nuša Derenda. V letošnjem letu bo DOSOR posebno pozornost posvetil tradiciji. Vsi dogodki so brezplačni.

 

Z namenom popestritve letošnjega poletja tako stanovalcem kot tudi vsem ljubiteljem glasbe in humorja je DOSOR pripravil sklop poletnih dogodkov pod naslovom DOSOR-jeva vetrnica. Dogajanje na novem DOSOR-jevem poletnem odru bo vključevalo glasbene, humorne, plesne in filmske večere, pogumni pa se bodo imeli priložnost preizkusiti tudi v zabavnih karaokah. Stanovalci, ki zaradi svojih omejitev težko zapustijo svoje sobe, bodo dogajanje spremljali kar iz svojih balkončkov in prav tako uživali. 

 

Dosorjeva vetrnica se je pričela z dalmatinskim popoldnevom, nastopom Klape Solaris, nadaljevala pa se bo z nastopom Nuše Derende, ki bo 17. junija 2019, ob 16:30. 

 

Pestro obarvano dogajanje ob ponedeljkovih poletnih večerih vsako leto pritegne številne obiskovalce iz Radencev in okolice in napolni Dosorjevo teraso. Poleg kakovostne oskrbe je starejšim tako omogočen dostop do atraktivnega zabavnega dogajanja ter druženje s številnimi prijatelji ter prostovoljci. Na posameznem dogodku se zbere čez 200 obiskovalcev. Vstop je prost, zato vabljeni vsi, ki si želite glasbeno in humorno obarvati vaše poletje. 

 

Dogodki bodo potekali na Dosorjevi terasi, v primeru slabega vremena pa bodo organizirani v notranjih prostorih. 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi