Logo MojaObčina.si

Radenci

JUTRI
4°C
-3°C
PET.
7°C
-2°C

2. Mednarodni sejem sodobne medicine

1167
Deli

Po uspešni premieri Mednarodnega sejma sodobne medicine, ki je bil tako s strani razstavljavcev kot tudi obiskovalcev zelo pozitivno sprejet, vas vabimo na drugi sejem MEDICAL, ki bo v
Gornji Radgoni od četrtka 6. do sobote 8. aprila 2017. 

Sejem MEDICAL, ki ga organiziramo v sodelovanju z Združenjem proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice, vam ponuja odlično priložnost za predstavitev naprednih izdelkov in storitev na področju medicinske opreme in tehnologij, farmacije, alternativnih oblik zdravljenja, preventive in zdravega bivanja. 

Vabimo vas, da s svojo ponudbo nagovorite medicinsko osebje, strokovne delavce pa tudi bolnike in vse tiste, ki skrbijo za svoje in zdravje bližnjih. Pri organizaciji sejma in strokovnih predstavitev namreč sodelujejo krovne državne institucije in zavodi ter zveze in društva bolnikov, ki zagotavljajo bogato dogajanje in ciljni obisk. 

Vsebinski poudarki sejma MEDICAL 2017 bodo na inovacijah in novih tehnologijah v zdravstvu, celostni obravnavi pacienta, sodobni rehabilitaciji ter proaktivni skrbi za zdravje na delovnem mestu. 

Posebna pozornost bo posvečena tudi ozaveščanju o zdravemu načinu življenja v vseh življenjskih obdobjih in dolgoživi družbi. Predstavitve in dogajanja bodo še toliko zanimivejše, ker bo država partnerica sejma v letu 2017 Velika Britanija.

Vljudno vabljeni k doseganju zdravih poslovnih rezultatov!


Več informacij dobite TUKAJ.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!