Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

SMUČARSKE AKTIVNOSTI ZAMENJAL NOGOMETNI VRVEŽ

Nogometna zveza Slovenije je v šolskem letu 2016/17 pričela izvajati program Nogometni vrtci, ki je namenjen otrokom starosti 5 in 6 let. Novost se je odlično prijela, saj so nad možnostjo igranja nogometa v telovadnici vrtca Storžek navdušeni tako otroci, kot tudi njihovi starši. Nogometne urice zaživijo vsako sredo v dopoldanskem času.

Gre za pilotski projekt Nogometne zveze Slovenije, kjer kot partnerja sodelujeta tudi naše društvo in vrtec Storžek in je za vse udeležence brezplačen. Z njim se je povečal nabor izbirnih vsebin v vrtcu, ki vključujejo gibanje in igro, hkrati pa predšolskim otrokom nudi dobre možnosti za razvoj motoričnih sposobnosti in jih seznanja z nogometom kot igralno in gibalno aktivnostjo. Odziv staršev in otrok je zelo pozitiven, tako da v projektu sodeluje več kot dvajset najmlajših športnih navdušencev, o pestrem dogajanju na nogometnih uricah v vrtcu Storžek pa je Nogometna zveza Slovenije pripravila tudi krajši prispevek, ki si ga lahko ogledate na njeni oz. na povezavi preko naše spletne strani.


Z aprilom bodo spet oživela nogometna igrišča na Gorenjskem, saj se pričenja pomladanski del prvenstva. Zahvaljujemo se vam za vso podporo do sedaj in vas vabimo na oglede naših prvenstvenih tekem, tako na igrišču Za žago, v športnem parku Rapa na Visokem ter na ostala gostovanja po Gorenjski, kot tudi na vse naše druge tradicionalne prireditve!

VABLJENI!

Oglejte si tudi