Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
1°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Slovo od Vikenda zabave in Pirfesta v Preddvoru

Po desetih letih organiziranja dveh odmevnih prireditev Vikend zabave in Pirfest v Preddvoru, se v Agenciji Media butik od prireditvenega prizorišča na dvorišču Jelovice poslavljamo.

Ponosni smo, da smo v desetih letih uspešno izpeljali 18 več dnevnih prireditev pod šotorom. Na Vikendu zabave (v začetku se je prireditev imenovala Praznik glasbe in veselja) smo gostili 104 narodno-zabavne ansamble, 17 izvajalcev zabavne glasbe, 5 pihalnih orkestrov in 4 dalmatinske klape. Na osmih Pirfestih pa smo gostili 18 narodno-zabavnih ansamblov in 13 zabavnih izvajalcev.


Zahvaljujemo se  podjetju Jelovica hiše za dolgoletno gostoljubje na dvorišču, Občini Preddvor za podporo, hvala sosedom prizorišča za potrpljenje ob hrupnih nočeh, iskrena hvala enkratni delovni ekipi za dobro voljo in energijo ter seveda velika zahvala več tisoč obiskovalcem, ki so se v Preddvor prihajali zabavati iz različnih koncev Slovenije in tujine. Zanje se bomo v Media butiku trudili še naprej in letos pripravili kar nekaj dogodkov na različnih lokacijah po Gorenjskem.
Spremljajte nas na www.media-butik@siol.net ali na https://www.facebook.com/MediaButik.

Oglejte si tudi