Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Srečanje gorenjskih upokojencev

Društvo upokojencev Kamnik v sodelovanju z Pokrajinsko zvezo društev upokojencev Gorenjske sta organizirala 28. srečanje upokojencev Gorenjske, ki je bilo v četrtek 6. junija 2019 v Snoviku. Člani Društva upokojencev Preddvor, bilo nas je 48, smo se ob 8. uri odpeljali z avtobusom proti Snoviku.

Zbralo se nas je okoli 2000 upokojencev s cele Gorenjske. Začelo se je ob 10. uri.  Program je povezovala gospa Slavica Bučan.

Vse navzoče so pozdravili predsednik DU Kamnik – Vinko Polak, predsednik PZDU Gorenjske Zdravko Malnar, predsednik ZDUS-a Janez Sušnik, koordinator  Projekta starejši za starejše Edvard Kavčič, slavnostni govornik pa je bil župan občine Kamnik Matej Slapar.

V kulturnem programu so nastopale članice Društva upokojencev Kamnik, za dobro glasbo pa je poskrbel ansambel »Špica«. Plesalcev na odru ni manjkalo, našim upokojencem se prav nič ne poznajo leta.

Bilo je izredno lepo organizirano. Postavljen je bil velik šotor z mizami in klopmi, tudi za jedačo in pijačo je bilo dobro poskrbljeno. Postavljeno je bilo tudi nekaj stojnic z zanimivimi ponudbami. V času srečanja je bil možen ogled bosonoge poti, Kneippov poliv, ogled Term Snovik in tudi v bazen smo lahko skočili.  Poklepetali smo  znanci in prijatelji iz drugih društev. Res je  bilo prijetno. Za piko na i – služilo nam je tudi vreme. Ob 15. uri nas je že čakal avtobus in smo se veseli in zadovoljni vrnili nazaj v Preddvor.

Anica  Celar Gorza
Foto: Alojz Smolej

Oglejte si tudi