Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
1°C
-2°C
JUTRI
3°C
-2°C
Deli
3545

Zaključek sezone mlajših kategorij Preddvor-Visoko

V nedeljo 10.6.2018 se je tudi uradno zaključila nogometna sezona 2017/18. Kot je že postalo tradicionalno, takrat zberemo vse mlajše kategorije igralcev skupaj s svojimi sorodniki in prijatelji na igrišču Za žago v Preddvoru še na formalnem zaključku s piknikom.

Zbrali smo se že ob 10. uri, ko je selekcija U15 odigrala še zadnjo prvenstveno tekmo. Tokrat je bila tekma še bolj posebna, saj se je od fantovskega nogometa poslovila naša Marcela Kos, ki je že od najmlajših kategorij naprej s svojim talentom in pridnim delom pomagala preddvorskim fantom do boljših rezultatov. Vzporedno je igrala še v ženskem nogometnem klubu Velesovo, lani pa je že zaigrala v slovenski izbrani vrsti do 16 let. Svoje slovo je še atraktivno začinila z zadetkom "s petko". Ob njenem prelomnem dogodku smo se ji vsi zahvalili in ji zaželeli srečno ter uspešno športno in življenjsko pot. Kvalitetno delo z otroci se je letos najbolj pokazalo s kategorijo U13, ki so bili prvaki v svoji skupini in za to prejeli zaslužen pokal in zlate medalje.

 

Uradni del zaključka je vodil predsednik ŠD Preddvor Roman Rogelj, ki je pohvalil vse ekipe za minulo sezono in se posebej zahvalil staršem za zaupanje. Tako so se na odru zvrstile ekipa U9 s trenerjem Lukom Potkonjakom, kadeti in U15 s trenerjem Davidom Golobom, U11 in trener Luka Perne, na koncu pa še zmagovalci lige U13 s trenerjem Gregorjem Pavličem, ki se je prav tako s to sezono poslavil od aktivne igralske kariere. Vsi udeleženci so poleg čestitk ob zaključku prvenstva prejeli še priložnostno darilo.

 

Vsem skupaj pa sedaj želimo VESELE POČITNICE!


Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Aleš Hafner

P.S. Prihajajoči dogodki v juniju na igrišču Za žago v Preddvoru:

  • sobota, 16.6.2018 ob 15.30 - Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor STARI:MLADI
  • petek, 22.6.2018 ob 20. uri - Žrebanje za Prvenstvo Občine Preddvor
  • sobota, 23.6.2018 ob 9. uri - Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu

VABLJENI VSI SKUPAJ!

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij