Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Prifarski muzikanti praznujejo na Gorenjskem

Na povabilo Agencije Media butik iz Preddvora, bodo priljubljeni Prifarski muzikanti praznovali 30. letnico delovanja tudi na Gorenjskem.

Letošnje leto je za Prifarske muzikante, katerih glavnina članov prihaja od Fare ob Kolpi, praznično. Kot spremljevalna tamburaška skupina za domače folkloriste so začeli igrati pred tridesetimi leti. V tem času so posneli in izdali 27 zgoščenk in prejeli številne nagrade na festivalih. Poleg štirih zmag na festivalu narečnih popevk v Mariboru, so prejeli Zlatega petelina za najboljši etno album, zmagali na festivalu Etno Kostel in na festivalu Slovenska popevka 2009 s pesmijo Tisti nekdo. Po 29 letih obstoja so se lani prvič preizkušali v Portorožu na Festivalu melodij morja in sonca in s pesmijo "Že nona mi je rekla, tako kot je prav," poželi številne simpatije in sprejeli tudi odločitev, da s tekmovalnostjo na festivalih še kar ne bodo odnehali.

Tudi med Gorenjci se odlično počutijo, zato se že veselimo sobotnega večera, 22. septembra 2018, ko bodo ob 20. uri Prifarski muzikanti z gostoma - violinistko Anjo Bukovec in pevcem Andražem Hribarjem, na povabilo Agencije Media butik, nastopili v dvorani Biotehniškega centra Naklo.


Vstopnice so že v predprodaji po 12 evrov v Loški zadrugi Naklo in Šk. Loka - Trata, Kmetijski zadrugi Sloga Kranj, v trgovini Grašca v Križah, na Bencinskem servisu Logo v Tupaličah, lahko pa vam jo pošljemo tudi na dom, če nas pokličete na 051 697 737. Na dan koncerta bo cena vstopnice 15 evrov.


Pokrovitelja koncerta sta podjetji GAJ LES iz Tržiča, ki poskrbi za naravno toploto v vašem domu in Avtohiša LUŠINA iz Gosteč pri Škofji Loki s ponudbo in servisom vozil Hyundai in Suzuki.
www.media-butik.si

Oglejte si tudi