Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Poziva k evidentiranju kandidatov za Nadzorni odbor in Svet uporabnikov javnih dobrin

Občinski svet občine Preddvor bo na svoji 3. seji predvidoma v mesecu februarju ponovno obravnaval in potrjeval člane občinskih organov in delovnih teles, med njimi Nadzorni odbor občine in Svet uporabnikov javnih dobrin. Po sklepu 2. Seje občinskega sveta je predlagatelj, to je Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, dolžna izvesti ponovni poziv za evidentiranje kandidatov in pripraviti nov predlog za obravnavo.

Pozivajo vse svetnike, politične stranke in ostale organizacije v Občini Preddvor, da za mesta v omenjenih organih občinskega sveta v svojih vrstah evidentirajo in predlagajo občane, ki so pripravljeni svojo strokovnost in prizadevnost nameniti tudi širši skupnosti ter se aktivno vključiti v delo in politiko občine v Nadzornem odboru občine oziroma v Svetu uporabnikov javnih dobrin.  Opozarjajo, da na podlagi pristojnosti in nalog posameznega odbora, poiščejo in predlagajo kandidate z znanji, izkušnjami in strokovnostjo z delovnega področja posameznega odbora oz. sveta.

Pri oblikovanju predloga odbora se bodo upoštevali tudi kandidati, ki so soglasje oddali na podlagi prvega poziva.

Podrobnosti in obrazci so v priloženih pozivih k evidentiranju kandidatov za imenovanje v omenjena organa.

Predloge in soglasja evidentiranih kandidatov na predloženih obrazcih (za vsakega kandidata svoj obrazec) posredujte upravi Občine Preddvor najkasneje do ponedeljka, 4.2.2019.

 

 

Oglejte si tudi