Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Temeljni kamen za novo športno dvorano s širitvijo šole v Preddvoru je postavljen

Na dan državnosti, 25.6.2022, v Preddvoru pred osnovno šolo Matije Valjavca postavljen temeljni kamen za gradnjo dvorane s širitvijo šole.
Kamen je položil župan Občine Preddvor Rok Roblek skupaj z izvajalcema podjetij Lesnina MG oprema iz Ljubjane in Roblek Francem s.p. iz Preddvora. Otroci iz osnovne šole so poskrbeli za prijeten glasbeni program.

Na naslovni fotografiji iz leve proti desni: ga. Saša Krč, direktorica Domplan dd. Kranj (gradbeni nadzor), g. Boštjan Mencinger, predsednik upravega odbora Lesnine MG opreme, (izvajalec gradnje), g. Franc Roblek, podjetje Franc Roblek s.p. (izvajalec-rušitev) in župan g. Rok Roblek. 

Podžupan in predsednik gradbenega odbora za gradnjo dvorane, g. Jože Cuderman je uvodoma pozdravil goste in poudaril, da je zelo zadovoljen, da smo po vseh zapletih v teh turbolentnih časih končno prišli do tega dne. Župan g. Rok Roblek je v nagovoru najprej vsem čestital ob prazniku dneva državnosti, na kratko prisotnim predstavil projekt in na koncu zaključil, da je ponosen, da bo občina pridobila največji projekt do sedaj.

Dogodka so se poleg ostalih udeležili tudi nekateri svetniki, gradbeni odbor, ravnatelj šole, zunanji svetovalci pri pripravi porjekta....za pogostitev pa je poskrbel lokalni podjetnik iz gostilne Seljak.

Hvala vsem za podporo.

Klavdija Zima, vodja projekta

Oglejte si tudi