Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

Obvestilo o novem upravniku sistema DOLB v občini Preddvor

Obveščamo vas, da sta Energetika Preddvor in podjetje Interenergo sklenila pogodbo o distribuciji energije, dobavi sekancev in servisiranju sistema DOLB v občini Preddvor. Nov upravnik sistema na daljinsko ogrevanje je mednarodna energetska družba s sedežem v Ljubljani, ki se uvršča med največje energetske
družbe v Sloveniji. Njihova osnovna dejavnost je trgovanje z električno energijo, gradnja in upravljanje energetskih objektov za proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov ter energetske storitve. Družba Interenergo uspešno upravlja sistem DOLB že v treh drugih občinah po Sloveniji, kjer so si nabrali veliko
pozitivnih izkušenj in dobrih praks za uspešno in učinkovito sodelovanje z uporabniki.

Nov upravitelj bo v nadaljnjih korakih izboljšal servis za vse vgrajene naprave in opravil reden servis kotla in kotlovske oprema ter se pravočasno pripravili na novo kurilno sezono 2020/21. Ohranil bo nizke stroške vzdrževanja in upravljanja ter vam dobavljali toploto pod vsakimi pogoji.
V želji po rednem, dostopnem in strokovnem odnosu smo se z novim upravnikom dogovorili in vzpostavili tudi klicni center, ki vam bo vedno na voljo za vse informacije, vprašanja, podporo in reklamacije v zvezi s sistemom DOLB.
Dosegljivi so na brezplačni telefonski številki 080 14 20 od ponedeljka do sobote od 7. do 20. ure ter po elektronski pošti na naslovu vzdrzevanje@interenergo.si. Poleg tega, vse uporabne informacije in dokumenti so dostopni na spletni povezavi https://www.preddvor.si/objava/225425.

OBVEŠČAMO VAS,
- da odjemalci, ki sami sporočate števčno stanje od tega meseca dalje vaše števčno stanje
sporočate na NOVO brezplačno številko 080 14 20,
- to storite med 25. in zadnjim dnem v mesecu,
- da števčno stanje sporočite na novo številko že meseca JUNIJA,
- da številka na katero ste prej sporočali števčno stanje ni več v uporabi ter,
- da pošljete podpisano pogodbo na naslov Vencelj Preddvor d.o.o., Belska cesta 15, Preddvor, če to še
niste storili.

Želimo, da bo nov upravnik s svojim znanjem in kapitalom prispeval k ohranjanju in širjenju sistema DOLB, ki postavlja občino v sam vrh uporabe obnovljivih virov energije.

Za dodatna vprašanja pokličite na novo brezplačno telefonsko številko 080 14 20.

v. d. direktor
Rudolf Ogrinc

Oglejte si tudi