Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Na poti k zdravju, prijaznosti in uspehu

Vzgojna dejavnost z naslovom »Na poti k zdravju, prijaznosti in uspehu« je na Osnovni šoli Matije Valjavca Preddvor že tradicija, saj je letos potekala že 21. leto. S to dejavnostjo želimo spodbuditi učence k lepemu vedenju, spoštljivemu odnosu do ljudi, stvari in narave ter prizadevnemu delu za šolo.

Pri seštevku točk se upošteva, kako se učenci v posameznih oddelkih izkazujejo glede vedenja, koliko je pohval in na drugi strani negativnih vpisov in neopravičenih ur, kakšna je kultura malicanja, kako prizadevni so učenci pri zbiranju starega papirja, seveda pa je pomemben tudi šolski uspeh. Na koncu šolskega leta najboljši oddelek prejme prehodni pokal, najboljša dva oddelka pa odideta na nagradni izlet v Terme Snovik Kamnik. In tudi letos je bilo tako.
V petek, 21. 6. 2019,  so na nagradni izlet v Terme Snovik Kamnik odšli učenci 8. a z razredničarko Mojco Žepič, ki so letos zmagali, in drugouvrščeni učenci 6. a razreda z razredničarko Urško Delovec, ki so za eno točko prehiteli 9.a razred. Izleta so se udeležili tudi učenci od 6. do 9. razreda, ki so prejeli pohvalo za vzorno vedenje ali so najbolj vestno delali domačo nalogo.
Vsem skupaj čestitamo in se veselimo vašega uspeha. 

Erna Meglič, vodja vzgojne dejavnosti Na poti k zdravju, prijaznosti in uspehu


 

Oglejte si tudi