Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Predvpis gledališkega abonmaja Nasmejmo se

Kdaj pa kdaj se radi umaknete izpred ekranov. Prosti čas z veseljem preživljate v družbi prijetnih in nasmejanih ljudi. Obožujete zgodbe in domišljijo. Z radovednostjo odpirate vrata novih obzorij. Verjamete, da je smeh zdravilo. Vsak trenutek dobre volje vas polepša in pomladi.

Se najdete v vsaj eni teh trditev?

 

Prisrčno vabljeni k predvpisu gledališkega abonmaja Nasmejmo se! v Kulturnem hramu Ignacija Boršnika Cerklje.


PROGRAM

SNG Nova Gorica: REALISTI (komedija)

Jure Karas • Režiserka: Tijana Zinajić • Igrajo: Peter Harl, Jure Kopušar, Matija Rupel, Urška Taufer, Žiga Udir • Nastopa tudi: Anže Vrabec / Joži Šalej

Svet je šel po gobe, mi pa v najbližji nakupovalni center. Resničnostni šovi so naenkrat bolj resnični od novic. Tretji svet mučita ekologija in ekonomija, nas pa, koliko zdrži baterija. Treniramo pohlevnost. Hodimo v službe, ki jih ni. Samo še smrt in krediti so za nedoločen čas. Kam naj se normalen človek zateče drugam kot v teater? Nasmejmo se, preden bo prepozno.

 

Šentjakobsko gledališče Ljubljana, GTČ Jesenice: PETELINJI ZAJTRK (komedija)

Feri Franc Lainšček • Režiser: Gojmir Lešnjak – Gojc • Igrajo: Damjan Perne, Nika Brgant, Sašo Dudič, Milan Trkulja / Tomaž Cvar, Matej Mužan / Kajetan Bajt, Aleš Rotar, Gašper Stojc, Tone Bertoncelj, Katja Ogrin

Zgodba o večnem hrepenenju in uveljavljanju majhnih ljudi, kjer je preživetje glavna strast, zabava pa opravlja zgolj vlogo nujne sprostitve, vezane na tradicionalne petkove in sobotne večere in noči. Odlična odrska priredba legendarnega istoimenskega filma!

 

Orlek & Matjaž Javšnik: FRPRUH (koncert komedija)

Igralsko-glasbena zasedba: Matjaž Javšnik (humorist); glasbena zasedba Orlek: Vlado Poredoš, Jure Tori, Bojan Bergant, Ivo Vidergar, Mitja Tori, Miha Koritni, Kristijan Adamlje, Ečo Matko, Jan Adamek

Glasbena avantura legendarnih Orlekov, oplemenitena z edinstvenim knapovskim humorjem. Frpruh je posvečen nabritim in bistrim revirskih rudarjem, ki so celo žalostne zgodbe znali oviti v tančico svojevrstnega humorja.

Špas Teater: PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar… (komedija)

Marko Pokorn, Boris Kobal • Režiser in igralec: Boris Kobal

Ko vam (in vsem drugim) iz tedna v teden in iz leta v leto prinaša pisma, račune, državna in občinska obvestila, položnice, opomine, ljubezenska in anonimna pisma, pakete z vročo vsebino… to dela s posebnim poslanstvom in v ponos svoje rumene rodbine, ki sega že v paleolitik. Multipraktik v rumeni uniformi je pravi tajni agent, odporen na vse ljudske modrosti!

 

SSG Trst: RESNICA (komedija)

Florian Zeller / Aleš Berger Režiser: Alan Jelen • Igrajo: Vladimir Jurc, Tina Gunzek, Danijel Malalan / Primož Forte, Lučka Počkaj

Zgodba je vznemirljiva kot vožnja po zelo vijugasti cesti čez alpski prelaz, kjer nikoli ne veš, kaj bo za naslednjim ovinkom. Ali je potrebno vedno govoriti le resnico? Ali se je bolje kdaj pa kdaj zateči v laž, da bi srečno prišli skozi zapleteni labirint partnerskih odnosov?

 

Društvo Daiga: PRIZNAM (komedija)

Avtorsko besedilo ustvarjalcev predstave • Režiser: Nikola Zavišić • Igralska zasedba: Marjana Brecelj, Zvezdana Mlakar, Tina Gorenjak, Aleksandra Balmazović in Maja Martina Merljak

Igralke skupaj z gledalci znova podoživljajo pretekli čas, preko komunizma in Jugoslavije, jugoslovanske krize, vojne za Slovenijo, tranzicije, prvih korakov samostojne Slovenije, Evrope in kapitalizma. Razmišljajo o sedanjosti in so odločene od doživetega in spoznanega zreti v svetlo prihodnost.

 

Predvpis bo potekal v TIC Cerklje, od 11. do 13. junija, med 14. in 18. uro, svoje želje pa lahko že takoj posredujete tudi po elektronski pošti (abonma@nasmejmo.se) ali telefonu (051 606 220).

 

Abonenti, ki želite obdržati isti sedež: 11. junij 2017.

Abonenti, ki želite zamenjati sedež: 12.. junij 2017.

Novi abonenti: 13. junij 2017.

 

Do vključno 13. junija 2018 velja nižja cena abonmajske vstopnice: 75/70* evrov.

Redna cena abonmajske vstopnice bo znašala 85/80* evrov

*cena za dijake, študente, upokojence in brezposelne

Cena vstopnic za izven bo za vseh šest predstav znašala 96 evrov.

Povezave

www.nasmejmo.se

Oglejte si tudi