Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Bi zapeli v Slovenskem pozdravu?

V Zavodu za turizem Preddvor smo prejeli spodnje vabilo za sodelovanje v oddaji Slovenski pozdrav, v rubriki Družina poje. Morebitne kandidate prosimo, da sami uredijo prijavo na oddajo, o njej pa obvestijo tudi Zavod za turizem, da pripravimo predstavitev kraja.

Gotovo v vaši občini poznate kakšno družino, ki rada skupaj zapoje. Pa mogoče potrebuje le nekaj spodbude, da se predstavi celotni Sloveniji.  V oddaji Slovenski pozdrav, na Televiziji Slovenija, smo v dveh sezonah že gostili 22 družin iz Slovenije in zamejstva. Družine so bile ob petju predvsem ambasador lepih družinskih vrednot. Družine pa so v domači občini s televizijsko ekipo posnele tudi "predstavitev svojega domačega kraja". Ni pomemben sestav, pomembni so energija, ubrano petje, korajža, volja. Družinam so se pridružili tudi strici, tete, vsi, ki so lahko s svojimi glasovi pomagali.

Vsem družinam pri nastopu pomagajo glasbeni mentorji. Obiščemo jih doma, se z njimi pogovorimo. V vsem se jim prilagodimo.  Zaradi res lepega odziva številnih gledalcev doma in po svetu smo se odločili za 3. sezono, Družina poje v Slovenskem pozdravu. 

Če poznate kakšno družino, prosim, posredujte jim vabilo, da se posnamejo z domačim mobilnim telefonom in videoposnetek, skupaj s prijavo, pošljejo na slovenskipozdrav@rtvslo.si . Čim prej, nekje do 20.avgusta. Za kakršnekoli informacije pa sta dosegljiva Andrej Hofer, 041 327 858  in Blaž Švab, 031 654 664.

Hvala za pomoč.

Lepo in sončno poletje želim. 

Vse dobro.

Blaž Švab

Ernesta Koprivc, direktorica Zavoda za turizem Preddvor

T: + 386 (0) 40 66 99 64

E: ernesta.koprivc@preddvor-tourism.si



Oglejte si tudi