Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Ogled primera dobre prakse s področja pridelave in predelave sadja

V sklopu usposabljanj v projektu Od pridelka do izdelka vas vabimo na ogled primera dobre prakse s področja pridelave in predelave sadja, ki bo  v torek 19. 3. 2019, s pričetkom ob 10.00 na kmetiji Pr' Turk (Rovte 8, 4224 Podnart).

Na kmetiji se že vrsto let ukvarjajo s pridelavo in predelavo jabolk iz travniškega sadovnjaka. Na ogledu bo g. Ivo Potočnik predstavil kmetijo, sledil bo ogled okolice kmetije, travniškega sadovnjaka in predstavitev dejavnosti predelave sadja. Za konec bo sledila še degustacija sadnih izdelkov, ki jih pripravljajo na kmetiji.

Ogled je namenjen vsem, ki bi želeli pobliže spoznati delo v travniškem sadovnjaku in delo v predelavi sadja v sadne izdelke.

Ogled dobre prakse je brezplačen. Vabljeni!

Zaradi omejenega števila obiskovalcev, so obvezne prijave. Prijave so možne do 18.3.2019 na tel. 04/53 53 617 (Ana) ali na elektronski naslov: ana.beden@kr.kgzs.si.

Dogodek v okviru projekta Od pridelka do izdelka – dodana vrednost podeželju (CLLD, LAS Gorenjska košarica) organizira Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije - Kmetijsko gozdarski zavod Kranj v partnerstvu z Biotehniškim centrom Naklo, Društvom kmečkih žena Kranj in Društvom žensk z dežele občine Radovljica.

 

Oglejte si tudi