Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
14°C
8°C
JUTRI
16°C
4°C
VAŠ PARTNER, OSEBNO IN POSLOVNO SVETOVANJE, SEBASTIAN RADETIĆ CAR S.P.
Deli
Storitev, Ostale storitve, Šola, Ostale izobraževalne ustanove

VAŠ PARTNER, OSEBNO IN POSLOVNO SVETOVANJE, SEBASTIAN RADETIĆ CAR S.P.

Predstavitev

 

Skupaj na poti odličnosti!

Želite izboljšati uspešnost vaših prodajnih telefonskih klicev? Ali mogoče celo rezultat celotne prodajne ekipe ali le vaših prodajnih sestankov? Se sprašujete kako zaposlenim "(do)povedati" določene odločitve, spremembe, kako jih pohvaliti, kako jih motivirati, kako jih usmeriti? Imate zahtevne stranke in ne veste več kako in kaj narediti, da bi prišli skozi z svojo ponudbo, projektom?  Se vam včasih zdi, da vas vaš sogovornik (stranka, sodelavec, partner, dobavitelj....) ne razumem, skoraj kot, da bi govorila dva različna jezika? Če je odgovor na eno ali več od zgoraj zastavljenih vprašanj pozitiven, potem ste prispeli na prav naslov.

Posvetite se vašem poslu, kadrovski menedžment, izobraževanja, usposabljanja, treninge in razvoj ljudi pa prepustite nama. Razvoj vaših sodelavcev (in vas samih) znatno prispeva k večji strokovnosti, motivaciji, zavzetosti in ne nazadnje zadovoljstvu, kar posledično vpliva na poslovno uspešnost in učinkovitost tako posameznika kot podjetja. 

Vaš Partner poskrbi za optimalno delovanje vašega podjetja na področjih:

  • prodajnih veščin,
  • dela z zaposlenimi,
  • njihove (učinkovite) komunikacije,
  • upravljanja konfliktov,
  • odnosov (tako do strank kot internih),
  • vodstvenih veščin.

Prepustite nam lahko celotno kadrovsko funkcijo ali se odločite za projektno sodelovanje na področju, kjer vas trenutno najbolj "boli".

Zakaj "Skupaj na poti odličnosti!"?

Skupaj: ker je naš pristop tak, da vaše potrebe in naše znanje združimo in tako vašemu podjetju dodamo vrednost.

na poti: ker je to proces, ne le enkratna intervencija. Ker skupaj potujemo iz enega stanja "A" v bolj učinkovito, zaželeno stanje "B". To je pot. Pot z jasno definiranim ciljem.

odličnosti...: ker je to naš skupni končni cilj. Pomagamo vam priti do odličnosti na področju, kjer to najbolj potrebujete.