Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
19°C
3°C
JUTRI
20°C
3°C

Zvočna razglednica Preddvora

Organizator: Smejmo se, zavod za kulturne dejavnosti
Vstopnina: Vstop prost
Z zbirnega mesta na terasi hotela Alma se bomo odpravili na lov za zvoki v bližnji okolici Črnave.
Deli

Skladatelj, glasbenik in oblikovalec zvočnih prostorov, Boštjan Perovšek, premierno pripravlja pravo zvočno pustolovščino z naslovom Zvočna razglednica Preddvora. 

Opremljeni z našpičenimi ušesi se odpravimo v okolico Preddvora in doživimo prijazno okolje nekoliko drugače. Tudi tisti, ki Preddvor poznate, ga dojemate v glavnem z očmi. Kaj pa zvok? Ste že poslušali ptiče, čebele, muhe, veter, oddaljeno žaganje, košnjo trave, veslanje, drsenje čolna po gladini jezera, ...? Morda pa le zven korakov in govorjenje? Če ne, je zdaj odlična priložnost za kaj takega. Če pa ste že izkusili zvok, ponovno poslušanje ne bo prav nič odveč! 

Zavzeli bomo pravo lovsko prežo, sledili in čakali zvoke, ki nas bodo spominjali na Preddvor. Morda pa lahko začnete snemati že na petkovem koncertu. Tudi festival Free Forms je del zvočnega Preddvora. Če se bo kdo kopal ali veslal, … bo še bolj zanimivo!

Kaj pa oprema?

Usmerjeni ali stereo mikrofon in digitalni prenosni snemalnik. Če to ni možno, lahko digitalna kamera, fotoaparat, mobilni telefon, ... z možnostjo izvoza digitalnih datotek. Na pozabite slušalk!!

Pohodni čevlji, pohodna obleka, pokrivalo, krema za sončenje, zaščita pred komarji in klopi, naravna poživila po izbiri udeleženca.

Pogoji niso prezahtevni in prav vsak gre lahko na malo drugačen sprehod - zvočni sprehod! Udeleženci bodo dobili povezavo do Preddvorske zvočne razglednice, da si jo bodo lahko doma v miru poslušali.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi