Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
26°C
11°C
JUTRI
28°C
11°C

Brezplačno predavanje o mandalah

Organizator: Masažni in meditacijski studio Beli metulj, Blaževa ulica 3, Škofja Loka
Vstopnina: Vstop prost
obvezne prijave na 041 276 946
Vabljeni na uvodno brezplačno predavanje o mandalah

Mnogim pomeni mandala prelep okras na steni ali pa užitek in sproščanje ob barvanju. Vse to je mandala. Je pa še mnogo več. 
Pojem mandala je tesno povezan s pojmi meditacija, molitev, zdravljenje. To so namreč njeni glavni učinki na okolico. Med procesom ustvarjanja mandal svoje občutke in stanje prezaposlenega uma intuitivno prenesemoi navzven, kar je za nas očiščujoč proces. Mandala, kot urejeno telo, te naše občutke uredi in nam prične nazaj pošiljati energije harmonije in vibracije, ki jih v tistem trenutku najbolj potrebujemo. 

Predavanju bo sledila šola risanja mandal, ki bo potekala celo leto. Tekom leta se boste naučili risanja vseh tipov mandal (teh je trinajst) po načelih svete geometrije. Seznanili se boste tudi z značilnostmi svete geometrije. Sledila bodo predavanja o starih civilizacijah, o pomenu in uporabi števil in barv, ter o uporabnosti mandal v našem vsakdanu. Mandale boste ustvarjali v različnih tehnikah: z akrilom na platno, na kamne, na svilo, na papir, s peskom… Predvsem pa se boste naučili, kako si lahko s pomočjo mandal pomagate in si olajšate vsakodnevno življenje. 

KDAJ: SREDA, 26. 9. 2018, ob 19. uri

KJE: Masažni in meditacijski studio Beli metulj
Blaževa ulica 3
Škofja Loka

Zaradi omejenega števila mest prosim za prijave 041 276 946

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi