Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

Slavnostna seja OS ob občinskem in državnem prazniku

Slavnostna seja Občinskega sveta  Občine Prebold  ob občinskem in državnem prazniku s podelitvijo priznanj je bila v sredo, 22. junija 2022  v športnem parku v Latkovi vasi. Občina Prebold je na njej podelila naslednja priznanja:

Častni občan je postal dolgoletni župnik v Župniji Prebold  Damjan Ratajc, ki je v Preboldu in Marija Reki služboval med letoma 2005 in 2021.

Srebrni grb je prejela predsednica KO Rdečega križa Prebold  in Zgodovinsko narodopisnega društva Prebold Nuša Strgar. Dobitniki bronastega grba pa so:  Uroš Herman za ohranjanje tradicije in starih običajev v občini, Milica Podgoršek za predano delo v vrtcu Prebold  in Matej Golavšek za udejstvovanje na področju športa. Občina Prebold je posebno priznanje podelila Dragu Pintarju, ustanovitelju in direktorju podjetja Uniforest.

Priznanja občine so ob obletnici delovanja prejeli Planinsko društvo Prebold ob 50-letnici delovanja, Čebelarsko društvo Prebold ob 70-letnici delovanja in Prostovoljno gasilsko društvo Latkova vas ob 120-letnici delovanja.

Priznanja sta podelili župan Vinko Debelak in podžupan Boris Kupec. V programu so sodelovali Pihalni orkester Prebold in Moški zbor Prebold. Povezovala Katarina Petač.

Več si lahko ogledate na: https://photos.google.com/share/AF1QipP2F8dCgaklCHtr3-TyqtKsqqbJXJa_FoYbalvo3PAfWYA4-6va5_YJ0FPyrK1JKA?key=NkVEZ3dNdFh1aEhHNGoyTllndVlMUHRlek0xQkRn

Oglejte si tudi