Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Obvestilo Medobčinske splošne knjižnice Žalec

Spoštovani, 

do nadaljnjega so vrata knjižnic za uporabnike zaprta. Vstop v knjižnice ni mogoč, se bomo pa potrudili, da boste v najkrajšem možnem času vsi prišli do gradiva, ki ga potrebujete. Dovoljen je osebni prevzem knjig na vhodu pred knjižnico, in sicer v običajnem času odprtosti naših enot. 

 

Želeno gradivo lahko naročite na naslednje načine:

03/712 12 52 – enota Žalec, 

03/703 84 22 – enota Braslovče, 

03/703 32 04 – enota Polzela, 

03/705 35 40 – enota Prebold, 

03/703 20 92 – enota Tabor in 

03/703 12 80 – enota Vransko.

 

Takoj, ko bo gradivo pripravljeno, ga boste lahko prišli iskat. Knjižničarki/knjižničarju boste od daleč pokazali člansko izkaznico, nato pa boste prevzeli vrečko s svojim gradivom.

Tudi vračila gradiv bodo potekala nemoteno. Pred vsakim vhodom bo zaboj, v katerega boste odložili gradivo, ki ga vračate. Ko bomo vaše gradivo odpisali, vas bomo poklicali, če bomo ugotovili, da niste vrnili vsega gradiva, ali če je ob vračilu nastala zamudnina.

Že izposojenega gradiva ne bomo avtomatsko podaljšali, saj ga lahko pravočasno vrnete ali podaljšate prek telefona oz. spleta. 

Vabimo vas, da vstopite tudi v našo e-knjižnico. Dokupili smo veliko novih licenc. Do nje lahko dostopate s člansko številko in geslom. Če boste naleteli na težave, pokličite našega informatika Bojana Uranjeka (040 361 953). Z veseljem vam bo pomagal.

Spremljajte našo spletno stran www.zal.sik.si. Na njej bodo redno osvežena vsa obvestila. Hitre informacije vas čakajo tudi na našem Facebook profilu in Instagramu.
 

Ostanite zdravi.

 

                                                                                                          Direktorica:

                                                                                                          Jolanda Železnik l.r.

Žalec, 24. oktober 2020

Oglejte si tudi