Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C

zaposlitev

Savinjska regija
Nedelja, 21. April. 2024

Specialist medicine dela (m/ž)

Naš naročnik, zasebna ordinacija zaposli "Specialista medicine dela, prometa in športa (m/ž)". Če se želite pridružiti dinamičnemu, mlademu kolektivu in soustvarjati zdravo delovno okolje podjetja, so prava ekipa za vas!
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Kontrolor kakovosti m/ž

Za našega naročnika, proizvodno in razvojno podjetje, specializirano za prehranska dopolnila visoke kvalitete, iščemo Kontrolorja kakovosti m/ž.
Moje Delo
Savinjska regija
Torek, 23. April. 2024

Direktor zdravstvene nege (M/Ž/X)

V Skupini SeneCura, kot velikem delodajalcu na področju zdravstva in socialnega varstva, nudimo varna delovna mesta z raznolikimi možnostmi razvoja. V naš tim, ki ga oblikuje srčnost, predanost in strokovnost, vabimo DIREKTORJA ZDRAVSTVENE NEGE, M/Ž/X. Lokacija dela: Vojnik.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Tehnolog za barve (m/ž)

Opis delovnega mesta: samostojno delo na strojih (priprava, zagon, nadzor delovanja stroja, …); kvalitetna priprava, izvedba in nadzor izdelave ter vodenje evidenc; kontrola in knjiženje porabljenega materiala ter priprava delovnih nalogov za zaključevanje; kontrola kvalitete materiala in izdelkov;
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Specialist v nabavi (m/ž) v Mengšu

Naš partner, Porton PharmaTech, d.o.o., je prva razvojno-raziskovalna ter proizvodna enota družbe Porton Pharma Solutions Ltd. v Evropi. Kot pogodbeni partner bo za velike in uveljavljene farmacevtske družbe po svetu nudil storitve raziskav in razvoja ter prenosa na industrijski nivo aktivnih farmacevtskih učinkovin (področje malih molekul).
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 16. Maj. 2024

Izmenovodja v proizvodnji (m/ž)

Opis delovnega mesta: Vodenje zaposlenih, organiziranje, koordiniranje, motiviranje, nadzor in razporejanje delovnih nalog ter dokumentacije; Organizacija dela po proizvodnem planu in skrb za nemoten potek;....
Moje Delo