Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
4°C
JUTRI
16°C
6°C

zaposlitev

Savinjska regija
Nedelja, 03. Marec. 2024

Ekonomist računovodskega področja (m/ž)

Zahtevane kompetence: vsaj 5. stopnja izobrazbe družboslovne smeri, najmanj 2 leti delovnih izkušenj z računovodskega področja.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 03. Marec. 2024

Specialist finančnega področja m/ž

Vaše glavne naloge pri opravljanju dela bodo: zagotavljanje plačilnega prometa, skrb za plasma prostih finančnih sredstev, skrb za zagotavljanje manjkajočih finančnih sredstev, vključujoč komunikacijo z bankami in odgovornimi državnimi institucijami,
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 07. Marec. 2024

Vodja računovodstva in financ

Hitro rastoče in stabilno mednarodno podjetje z več kot 350 zaposlenimi v svoj kolektiv vabi VODJO RAČUNOVODSTVA IN FINANC.
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 08. Marec. 2024

Tržnik (m/ž)

Ti ob omembi besede »prodaja« še prav posebej zaigra srce? Se pri pripravi ponudb, pogovorih s poslovnimi partnerji in pogajanju počutiš kot riba v vodi? Si nenehno na preži za novo poslovno priložnostjo ali novim potencialnim partnerjem in obožuješ delo z ljudmi? Se zlahka najdeš v dinamičnem delu, ki od tebe zahteva predanost, vestnost in kanček iznajdljivosti?
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 09. Marec. 2024

Strokovni sodelavec za finance

Iščemo izkušenega in motiviranega strokovnega sodelavca za finance, ki bo skrbel za knjiženje poslovnih dogodkov, pripravo statističnih poročil ter sodeloval pri obvladovanju terjatev ter drugih nalogah.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 13. Marec. 2024

Bančni svetovalec za pravne osebe (m/ž) v PE Celje (poslovalnica Celje)

V Deželni banki Slovenije d.d. iščemo nove sodelavce/ke, za opravljanje del bančnega poslovanja tako s fizičnimi in pravnimi osebami, zato vam ponujamo možnost, da skupaj z nami uresničite svoje poslovne ambicije. K sodelovanju vabimo kandidate za delovno mesto: BANČNI SVETOVALEC za pravne osebe (m/ž) v PE Celje (poslovalnica Celje)
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 13. Marec. 2024

Svetovalec za prebivalstvo v poslovalnici Celje

Vaše ključne naloge bodo izvajanje poslov plačilnega prometa, blagajniškega in menjalniškega poslovanja ter svetovanje obstoječim in novim strankam glede potrošniških in drugih kreditov.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 16. Marec. 2024

Vodja računovodstva (m/ž)

Uspešno mednarodno podjetje v zdravstveni industriji, v svoje vrste vabi strokovnega, visoko motiviranega in sodelovalnega Vodjo računovodstva.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 17. Marec. 2024

Asistent direktorja kabelske divizije (m/ž)

Najpomembnejše dnevne naloge in odgovornosti: Vodi, koordinira in zagotavlja izvajanje delovnih nalog na področjih prodaje, nabave in logistike, sodeluje pri načrtovanju in izvajanju prodajne politike na območnih trgih,...
Moje Delo