Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C

JAVNI RAZPIS - Zbiranje predlogov za podelitev priznanj Občine Polzela v letu 2021

Datum objave: 24. 06. 2021
Številka razpisa: 0110-13/2021-1

Na podlagi 8. člena Odloka o priznanjih Občine Polzela (Polzelan, poročevalec Občine Polzela, Uradne objave, št. 2/18) Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja objavlja
JAVNI RAZPIS
ZA ZBIRANJE PREDLOGOV

ZA PODELITEV PRIZNANJ OBČINE POLZELA V LETU 2021

Za leto 2021 Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, razpisuje naslednja priznanja:

1. NAZIV ČASTNI OBČAN
Naziv Častni občan Občine Polzela se podeli posamezniku za posebno pomembna dejanja, delo in zasluge, ki pomenijo izjemen prispevek k razvoju, ugledu in uveljavljanju Občine Polzela v Republiki Sloveniji ali na mednarodnem področju.
 
V koledarskem letu se podeli največ en naziv častni občan.

2. GRB OBČINE POLZELA
Grb Občine Polzela se podeli posamezniku, družbam, zavodom, skupnostim, društvom in drugim pravnim osebam za izjemno življenjsko delo ali vrhunske uspehe in dosežke, ki so pomembni za ugled in razvoj občine.
 
V koledarskem letu se podeli največ dva grba.

3. PLAKETA OBČINE POLZELA
Plaketa Občine Polzela se podeli posamezniku, družbam, zavodom, skupnostim, društvom in drugim pravnim osebam za pomembne dosežke v krajšem obdobju in kot spodbuda za nadaljnje delo.

V koledarskem letu se podeli največ tri plakete.
Predloge za podelitev priznanj Občine Polzela 2021 (na obrazcu) pošljitena naslov Občine Polzela, Malteška cesta 28, 3313 Polzela ali po e-pošti na naslov: obcina.polzela@polzela.si, s pripisom »za KMVVI – PRIZNANJA 2021« do 20. avgusta 2021.

Objava razpisa ter obrazec za predloge se nahajata v prilogi:

Všečkaj objavo