Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Z Levom Podbregarjem do Peruja

Lev Podbregar je pred dvema letoma s svojo družino obiskal Peru, kjer jih je na vsakem koraku spremljala zgodovina Inkov, ki so le ena izmed mogočnih pestrosti perujske kulture.


Slikovito naravo in razgiban relief, skrivnostni Machu Picchu, Limo, slavni kanjon, velikanskega andskega kondorja ter mnogo več nam je Lev predstavil na potopisnem predavanju, ki ga je z Mladinskim društvom Polzela izvedel v soboto, 27. marca 2021, ko smo se videli na Zoomu. Verjamem, da smo bili vsi navdušeni, še zlasti  nad Mavrično goro, ki je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij, ki si jih je treba ogledati na potovanju po Peruju. Vsebinsko bogat program, poln znamenitosti in posebnosti kulture, nam je prikazal tudi s pomočjo spletnega zemljevida, zato si je bilo vso to raznolikost dežele še lažje predstavljati.


Lev, hvala!


Po predstavitvi Peruja in njegovi bogati zgodovini ter raznoraznimi arheološkimi ostanki je zanimanje za potopisna predavanja zelo veliko, zato bomo tovrstne predstavitve nadaljevali ter vas popeljali v najbolj pestre dele sveta.


Trenutne epidemiološke razmere vse načrte postavljajo pod vprašaj, zato bomo čim več dogodkov poskusili organizirati prek spleta.


Natja Kapitler

Oglejte si tudi