Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici v Andražu nad Polzelo

V četrtek, 12. maja 2022, je bilo Društvo upokojencev Andraž organizator pokrajinskega tekmovanja Zveze društev upokojencev Celje na športnem igrišču v Andražu nad Polzelo.

Vsi tekmovalke in tekmovalci, ki so se prijavili na tekmovanje, so se začeli zbirati že ob 8. uri, da smo lahko opravili vse za nemoten potek tekmovanja, ki smo ga začeli ob 9. uri. Zaradi velikega števila prijavljenih ekip (13 žensk, 15 moških) je tekmovanje potekalo na štirih kegljiščih po dva kroga.

Med tekmovanjem so naši članice in člani poskrbeli, da so se udeleženci počutili čim bolje ob njihovi postrežbi. Tekmovanje smo z razglasitvijo in podelitvijo pokalov in kolajn končali ob 15. uri. Vsi smo se razšli z zadovoljstvom, tudi tisti brez priznanj, kot organizatorji pa smo bili deležni pohval.

Rezultati tekmovanja:

Ženske - ekipno: 1. mesto: DU Ostrožno, 2. mesto: DU Andraž, 3. mesto: DU Celje.

Posamezno: 1. mesto: Nada Čander – Ostrožno, 2. mesto: Bogdana Teršek – Rimske Toplice, 3. mesto: Vera Banovšek – Ostrožno.

Moški - ekipno: 1. mesto: DU Andraž, 2. mesto: KU Levec, 3. mesto: DU Ponikva.

Posamezno: 1. mesto: Zdenko Jamnikar – Andraž nad Polzelo, 2. mesto: Drago Jamnikar – Andraž nad Polzelo, 3. mesto: Vili Selčan – Ponikva.

Drago Jamnikar

 

Oglejte si tudi