Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

6. seja strokovnega sveta Olimpijskega komiteja Slovenije in Zveze športnih društev na Polzeli

Šesta seja strokovnega sveta Olimpijskega komiteja Slovenije in Zveze športnih društev je 9. julija 2019 potekala na gradu Komenda, med navzočimi pa so bili tudi župan Občine Polzela Jože Kužnik, podpredsednik OKS-ZŠD mag. Janez Sodržnik in Ivi Kapitler, predsednik Zveze športnih društev Polzela.

V uvodnem nagovoru se je mag. Janez Sodržnik zahvalil županu Jožetu Kužniku za odlične odnose in podporo športu ter izpostavil željo do takšnih odnosov tudi v prihodnje. Prav tako je obljubil pomoč in podporo pri športnem dogajanju na Polzeli. Sledil je županov uvodni pozdrav, v katerem je Jože Kužnik zbranim predstavil občino Polzela in vse zbrane povabil, naj obiščejo Polzelo tudi neformalno, s svojimi družinami. Izpostavil je tudi željo po širjenju športnega duha, ki ga vidi kot ključnega za razvoj športa po vsej Sloveniji.
V nadaljevanju je Ivi Kapitler, predsednik Zveze športnih društev Polzela, na kratko povzel polzelsko športno udejstvovanje ter izpostavil, da je ZŠD Polzela letos praznoval že 20. obletnico delovanja in je od leta 2016 v vsakoletnem porastu, tako na področju športnih dejavnosti kot tudi na vseh drugih področjih. Zbrane je povabil tudi k ogledu gradu Komenda ter teniškega in nogometnega igrišča na Bregu pri Polzeli, ki še vedno ostaja najaktualnejše mesto za športno dogajanje na Polzeli. Po ogledu je sledil dnevni red šeste seje SSŠV in peti sestanek vodij regijskih pisarn OKS-ZŠZ.
Bina Plaznik

Oglejte si tudi