Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Sestanek s predsedniki društev na gradu Komenda

Na gradu Komenda je 6. oktobra 2021 zvečer v organizaciji TIC Polzela potekalo srečanje predsednikov društev iz Občine Polzela. Udeležilo se ga je 24 predstavnikov društev. Srečanja so se udeležili tudi župan Občine Polzela Jože Kužnik, podžupan Miloš Frankovič in direktorica občinske uprave Alenka Kočevar.

Delo društev ter prostovoljno delo številnih posameznikov je nepogrešljivi del življenja v občini in ga pomembno bogati. Sodelavci TIC Polzela z društvi sodelujemo predvsem ob organizaciji prireditev društev in pri objavljanju društvenih aktivnosti v medijih. Srečanje je bilo namenjeno še boljšemu sodelovanju v prihodnje.

Tema je bila predstavitev dela TIC Polzela na področju urejanja kraja za razvoj turizma in predstavitev naše vizije razvoja turizma v občini. Temu je sledila plodna razprava, polna koristnih predlogov, kako lahko naredimo Občino Polzela lepšo in prijetnejšo tako za obiskovalce kot domačine. Urejanje okolja za turizem praviloma naredi prijetnejši kraj tudi za domače prebivalce.

Ker so predsedniki društev ljudje z razvitim občutkom za skupno dobro in bogatimi izkušnjami dela z ljudmi, smo zelo veseli številnih pobud in predlogov na srečanju.

Prav tako bomo veseli zanimivih pobud, skupnih dejavnosti in dobrega sodelovanja tudi v prihodnje.

 

Damjan Jevšnik

Oglejte si tudi