Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Polzela Open 2021

V soboto, 13. novembra 2021, je na Polzeli potekala odprta domača tekma v powerliftingu. Tekme se je udeležilo 78 tekmovalcev iz vse Slovenije in Italije.

Powerlifting klub Polzela je na tekmi zastopalo osem tekmovalcev. Matija Lakner je osvojil četrto mesto med člani do 74 kg. V kategoriji do 83 kg je potekal napet boj za stopničke, naš član Žan Tomić je s seštevkom 532,5 kg osvojil odlično tretje mesto. V isti kategoriji so tekmovali še trije naši člani: Jakob Preskar je osvojil šesto mesto, Matic Gabrovec 11. mesto in Luka Fortuna 12. mesto.

Po dveh letih se je na tekmovalno platformo vrnil Aleksander Martinovič, ki je tekmoval v kategoriji do 93 kg in končal na tretjem mestu. V kategoriji do 120 kg sta klub zastopala dva člana, Edvin Hadžić in Matic Vasle. Edvin je tekmovanje končal na drugem mestu, Matic pa na četrtem.

Še enkrat čestitke vsem tekmovalcem, ki so več kot odlično zastopali naš klub. Seveda gredo zahvale tudi glavnim sponzorjem tekmovanja: Občini Polzela, podjetju Eluir, d. o. o., Juretu Rusu, in še podpornim sponzorjem: Nocco, Barebells, Vitaminwell in Alive.

Samo Železnik

Oglejte si tudi