Logo MojaObčina.si

Polzela

DANES
19°C
-3°C
JUTRI
19°C
-4°C
Deli
573

Obvestilo uporabnikom NomagoBikes – KolesCE v času koronavirusa

Obveščamo vas, da je upravljalec NomagoBikes  pri rednem vzdrževanju in redistribuciji javnih koles v sistemu KolesCE, zaradi koronavirusa sprejel nove ukrepe čiščenja koles in terminalov.

Ekipa na terenu že izvaja nove ukrepe, in sicer ob prerazporeditvi koles se poleg držal na krmilu koles na vsaki postaji čistijo tudi zasloni terminalov.

Za uporabnike so objavili spodnje sporočilo  in sicer na spletno stran kolesce.si in razposlali uporabnikom preko mobilne aplikacije. Z obvestilom je seznanjen tudi klicni center. Občina Polzela, ga še dodatno objavlja na spletni strani kot sledi:

 

V upravljavcu NomagoBikes, Nomago d.o.o., dosledno upoštevamo navodila NIJZ in Ministrstva za zdravje, poleg tega ob vsaki razporeditvi ali servisu koles naša ekipa držala razkuži. Opozarjamo pa, da zaradi rasti števila uporabnikov ne moremo zagotavljati, da so držala razkužena po vsaki uporabi. Zato svetujemo, da uporabniki tudi sami poskrbijo za umivanje ali razkuževanje rok po uporabi skladno z navodili NIJZ.

Hvala za razumevanje in srečno!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi