Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Vadba za zdrav hrbet in aktivno staranje

V Zvezi športnih društev Polzela nadaljujemo izvedbo novih športnih projektov.

Z novimi dejavnostmi in projekti aktivnega staranja ter vadbe za zdrav hrbet želimo s svojimi strokovnimi sodelavci svojim občankam in občanom ponuditi tudi novost European Fitness Bodge, ki predstavlja nabor testov za oceno posameznikovega stanja telesne pripravljenosti, ki je povezana z zdravjem. Osrednji cilj testiranja je s pomočjo individualne ocene posameznika spodbuditi in motivirati k aktivnejšemu življenjskemu slogu. Gre za zabavne in dinamične vaje, primerne za posameznike vseh starosti. Testi se lahko izvajajo tako znotraj kot zunaj, saj za njihovo izvedbo ne potrebujemo dragih pripomočkov, kar jih naredi finančno dosegljive. Vsak udeleženec nato prejme certifikat z rezultati testiranja. Več o testu si lahko preberete na spletni strani: https://fitness-badge.eu/.  

Zveza športnih društev Polzela je prek razpisa pridobila določen znesek in s tem brezplačno testiranje za svoje občanke in občane pod strokovnim vodenjem fizioterapevtke s specialnim znanjem Lidije Jazbec ter fizioterapevta s specialnim znanjem Anta Petrušiča, ki s certifikatoma, pridobljenima na strokovnem izobraževanju, dokazujeta svojo strokovnost na tem področju. Testiranje, vadbe za zdrav hrbet ter aktivno staranje so programi, ki so namenjeni vsem starostnim skupinam, zato vas vse vljudno vabimo k sodelovanju, dodatne informacije pa lahko dobite prek spodaj navedenega elektronskega naslova ali telefona, ki ju najdete tudi na strani Zveze športnih društev Polzela.

Veselimo se srečanja in sodelovanja v smeri zdravega življenjskega sloga skupaj z vami.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in se poglobite v spoznavanje svojih telesnih spretnosti, dosegljivi smo na e-naslovu: kapitlerivan@gmail.com ali po telefonu: 070 705 007.

Ivi Kapitler

Oglejte si tudi