Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Božičkova pošta

Božičkova pošta


Otroški svet je decembra prepojen z magičnimi doživetji. Eden izmed njih je prav gotovo tudi obisk Božička. Zaradi epidemije COVID-19 se je Božiček letos domisli, ker je druženje prepovedano, da pa pridni otroci vendarle dobijo darilce in sicer po Božičkovi pošti.

S pomočjo gospoda župana Jožeta Kužnika in prijateljev poštarjev je vsem pridnim otrokom v Občini Polzela, letos odposlal 750 daril. Božiček je letos razmišljal, kaj podariti. Odločil se je za družabne igre, da se boste lahko igrali s prijatelji in družino v teh dneh, ko je le tega na pretek in ko moramo biti doma. Tudi na nekaj sladkega ni pozabil. Druženje in bližina naših najdražjih sestavljata čas, ki je najdragocenejši. Božiček obljublja, da bo menda tudi nekaj snega. Pustimo se presenetiti.


Dragi otroci!

Naj bo tako, kot vam je v svojem pismu napisal Božiček:

»Ne pozabite okrasiti božičnega drevesca, pa na peko piškotov in zavijanje daril, ki je eno izmed najlepših družinskih opravil. Bodite pridni in ubogate starše ter dedke in babice. Drugo leto bo pa zagotovo čas, da se ponovno srečamo v živo. Ostanite zdravi.«


Četudi je letos vse drugače naj čarobnost božiča traja in traja.

Lidija Praprotnik

Oglejte si tudi