Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Občni zbor članov Društva upokojencev Polzela

Članice in člani Društva upokojencev Polzela smo v soboto, 29. februarja 2020, v veliki dvorani Kulturnega doma Polzela, uspešno izpeljali redni občni zbor društva. Poleg lepega števila članic in članov so nas s svojim obiskom počastili tudi cenjeni gostje, med katerimi so bili Jože Kužnik, župan Občine Polzela, Vera Pečnik, podpredsednica Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS), Zdenka Jan, predsednica Pokrajinske zveze društev upokojencev Celje (PZDU) in številni predsedniki oziroma predstavniki posameznih društev.

Pred začetkom uradnega dela so v kulturnem programu sodelovale naše članice, pevke iz skupine Maltežanke, ter učenke in učenci OŠ Polzela, za kar se jim še enkrat iskreno zahvaljujemo.

 

Na letošnjem občnem zboru smo podelili tudi tri priznanja PZDU in tri bronaste plakete PZDU. Priznanja PZDU so prejele: Erna Drofenik, Anica Tamše in Marija Hribernik. Bronaste plakete PZDU pa so prejeli: Marjana Šmajs, Gertruda Terčak in Rudi Divjak. Priznanja in plakete sta podelila Zdenka Jan in Igor Pungartnik.

 

Po končanem uradnem delu smo nadaljevali ob družabnem srečanju v mali dvorani. V preddverju velike dvorane so nam članice skupine Iskrice predstavile svoje izdelke - ročna dela, referent za šport pa je z razstavljenimi fotografijami predstavil nekaj športnih dejavnosti v društvu.

 

Besedilo in fotografije: Igor Pungartnik

Oglejte si tudi