Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Javna razgrnitev občinskega podrobnega prostorskega načrta Ob razbremenilniku

Javno je razgrnjen dopolnjen osnutek Občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN) v območjih EUP PO1/2 in PO1/3 v naselju Polzela z oznako Ob razbremenilniku. Javna razgrnitev poteka od 16. maja 2022 do vključno 15. junija 2022. Gradivo javne razgrnitve je dostopno v prostorih Občine Polzela in na spletni strani Občine Polzela.

V času javne razgrnitve bo v sredo, 1. junija 2022, ob 15. uri v sejni sobi Občine Polzela organizirana javna obravnava, na kateri bo podana podrobnejša obrazložitev vsebine podrobnega prostorskega načrta.

V času javne razgrnitve lahko na razgrnjen dopolnjen osnutek OPPN Ob razbremenilniku podajo svoje pripombe in predloge vse fizične in pravne osebe, organizacije in skupnosti. Pripombe in predlogi se lahko podajo kot zapis v knjigo pripomb in predlogov, ki se nahaja na mestu javne razgrnitve, pisno na Občino Polzela ali ustno na javni obravnavi. Rok za podajo pripomb in predlogov poteče zadnji dan javne razgrnitve.

Območje ureditve je na nepozidani površini na jugozahodnem delu Občine Polzela in  predstavlja nadaljevanje stanovanjske pozidave ob razbremenilniku. V zasnovi je predvidena umestitev 18 stanovanjskih enot.

Občinska uprava

Oglejte si tudi