Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

22. redna skupščina Zveze športnih društev Polzela

Skupščina je s časovnim zamikom potekala v torek, 20. julija 2021, v prostorih ekomuzeja na gradu Komenda. Na skupščini je bilo navzočih 21 od 25 delegatov športnih klubov in društev, kar je bilo za ta čas dopustov več kot dovolj za sklepčnost.

V zvezi smo si za načrt zadali kar nekaj novih projektov, ki so podprti na razpisih Športne unije Slovenije, na katere smo se tudi prijavili. Polega vadbe za zdrav hrbet, ki že poteka pod strokovnim vodstvom, so v jesenskem času v načrtu tudi naslednje teme: aktivno staranje, testiranje fizične pripravljenosti, vadba na recept in Slovenija v gibanju. Vsi programi potekajo pod strokovnim vodstvom, ki ga zagotovi Zveza športnih društev Polzela. S projekti smo v celoti zajeli vse starostne skupine, od predšolskih otrok z mini olimpijado do aktivnega staranja in starejših generacij.

Naša želja je, da se občanke in občani Občine Polzela aktivno vključijo v projekte ter s tem izognejo morebitnim zdravstvenim težavam. Vse omenjeno je bilo tudi glavna tema tokratne skupščine, v ozadju pa so že novi razpisi, ki jih bomo izvajali v prihodnje, če nam bo država to omogočila ter dovolila gibanje in druženje, ki je bistvo zdravega življenja.

Vsi, ki imate voljo in željo biti aktivni, lahko dobite vsa dodatna pojasnila in informacije na vodstvu ZŠD Polzela.

Ivi Kapitler

Oglejte si tudi