Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Novi lastnik blagovne znamke "Polzela" širi trgovine v Sloveniji, podarili 2000 parov otroških nogavic

Polzela je 7. oktobra odprla novo trgovino v Ljubljani, že šesto v Sloveniji. Z njo legendarna blagovna znamka »Polzela«, ki že skoraj sto let kljubuje začasnosti, napoveduje novo renesanso in kaže svojo družbeno odgovorno naravnanost; trgovina Polzela na Tavčarjevi 6 v Ljubljani bo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana oktobra poklonila 2000 nogavic otrokom iz socialno manj spodbudnih okolij.  

Do leta 2021 namerava Sirekar Hulgi OÜ podjetje, ki je pred dvema letoma odkupilo blagovno znamko Polzela, prenoviti še štiri trgovine v Sloveniji in eno v Zagrebu ter se z odprtjem novih približati ljudem na njihovih  nakupovalnih  mestih. Načrt naslednjega triletnega obdobja je razcvet blagovne znamke Polzela in širjenje njenega slovesa v vse balkanske države.  

Saša Toplišek, vodja prodaje: "Vsi na Polzeli se veselimo novega poglavja v Ljubljani, na splošno pa tudi novih in odgovornih spodbud s strani lastnika. Najbolj pa nas razveseljuje možnost, da lahko v vrednosti pet tisoč evrov omogočimo toplo jesen malčkom iz socialno šibkih okolij iz Ljubljane. Nogavičke bodo ob nakupu izbrali kupci, ki nas bodo obiskali v oktobru, ne glede na vrednost njihovega nakupa." 

Kdo je novi lastnik? 

Gordijski vozel negotovega položaja v času tranzicije, ko so podjetje pestile proizvodne težave in stečaj, je presekal novi investitor, estonsko podjetje Sirekar Hulgi OÜ. Kot znani in priznani dobavitelj tekstilnih izdelkov blagovnih znamk visoke kakovosti s svojimi 20-letnimi izkušnjami na baltskih trgih in prisotnostjo na večini vzhodnih trgov razvija vse možne razvojne in tržne potenciale prepoznavnih nogavic Polzela, obenem pa slovenskemu potrošniku daje možnost širše ponudbe izdelkov vrhunskih italijanskih nogavic Bellissima, najbolj priljubljenega španskega spodnjega perila Selena, športnega spodnjega perila in nogavic Fila in oblačil za moške Caterpillar ter visokokakovostnega spodnjega perila Galeb po dostopnejših cenah. Vse našteto zastopa podjetje Sirekar Hulgi OÜ.

Tone Tavčer

Na sliki: Saša Toplišek, vodja prodaje, in prodajalna na Polzeli

Oglejte si tudi