Logo MojaObčina.si

Polzela

DANES
25°C
5°C
JUTRI
27°C
7°C
1806

Najizvirnejše pisanice


Velikonočni prazniki so ne glede na veroizpoved pomemben družinski praznik. So tudi čas za skupno ustvarjanje in obdarovanje z doma narejenimi izdelki. Velikokrat ob tem nastanejo prava umetniška dela, zato nam je na primer pobarvana jajčka včasih kar težko razbiti in zavreči sliko na njihovi lupini.

Barvanje pirhov, peka potice, šunka, hren. Same dobrote, ki smo jih vedno radi jedli doma, pa tudi pri babici in dedku ter sosedih. Letos smo morali ponovno ostati doma in uživati v krogu najožjih družinskih članov, zato smo imeli veliko časa, ki smo ga sicer porabili v vrtcu, šoli, službi ali na potovanjih, počitnicah in službenih poteh.

Na naše povabilo, da svojo izvirnost delite z nami, ste se množično odzvali, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Poslali ste nam zares lepe in ustvarjalne pisanice. Komisija na TIC Polzela je med vsemi izbrala najlepše in najizvirnejše.

Prve tri nagrade prejmejo:

1.  nagrada: pirhek na lokostrelsko temo,

2. nagrada: pirhi s čudovitimi pletenimi kapicami,

3. nagrada: pirhi z naravnimi barvami in izvirnimi motivi.

Odpri galerijo

Vse nagrajence vabimo, da se po nagrade oglasijo na TIC Polzela na grad Komenda, vsem preostalim pa želimo obilo uspeha pri nadaljnjem ustvarjanju in jih vabimo k sodelovanju na še kakšnem javnem natečaju.

Lidija Praprotnik

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi