Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Prijava za letovanje otrok v Poreču

Društvo prijateljev mladine Občine Žalec v sodelovanju z Zavodom za letovanje in rekreacijo otrok Ljubljana tudi v letu 2021 organizira letovanje otrok v Hostlu Šiška v Poreču – naselje Špadići. Letovanje je namenjeno otrokom od dopolnjenega 5. do vključno 14. leta starosti, prednost imajo otroci, ki jih bodo predlagali vrtci in osnovne šole ter imajo priporočila osebnih zdravnikov, in otroci z območja Občine Žalec. Glede na razpoložljiva mesta se lahko prijavijo tudi drugi zainteresirani otroci.

Termini letovanja:

1. izmena: od 29. 7. do 5. 8. 2021,

2. izmena: od 5. 8. do 12. 8. 2021.

Kako prijaviti otroka na letovanje?

Prijavnice lahko prevzamete pri:

- svetovalnih delavkah na osnovnih šolah,

- Hiša Sadeži družbe, Hmeljarska 3, Žalec,

- CSD Žalec,

- objavljene so tudi na spletnih straneh Društva prijateljev mladine Občine Žalec, Zavoda za kulturo, šport in turizem Žalec ter Občine Žalec.

Da ste upravičeni do sofinanciranja s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje, morate starši izpolniti zdravstveni list (kjer piše, da izpolnijo starši), z otrokom obiščete osebnega zdravnika, ki ga potrdi, ter ga priložite prijavnici. Z zdravstvenimi domovi smo za brezplačne preglede otrok dogovorjeni. Prosimo, da se pri izbranem pediatru predhodno dogovorite oz. naročite za termin. Po pravilih ZZZS naj bi otroku potrdili zdravstveno letovanje, če ima v medicinski dokumentaciji zapise o večkratni hospitalizaciji (dva in več zapisov v času od preteklega razpisa – od 8. 2. 2020 do 29. 1. 2021) ali je bil pogosteje bolan.

Prijavnice lahko oddate:

- pri svetovalnih delavkah na osnovnih šolah Občine Žalec,

- na Hiši Sadeži družbe, Hmeljarska 3 Žalec, ali

- pošljete na naslov: Društvo prijateljev mladine Občine Žalec, Hmeljarska ulica 3, 3310 Žalec.

Prijave se lahko pošljejo tudi skenirane na e-naslov: dpm.ozalec@gmail.com.

Zadnji rok, ko morajo biti vse prijavnice oddane oz. dostavljene, je petek, 9. 7. 2021!

  Društvo prijateljev mladine Občine Žalec

Povezave


Oglejte si tudi