Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
9°C
5°C
Oceni objavo

Lepi uspehi športnic in športnikov Društva upokojencev Polzela

Končno se je začelo meteorološko poletje in z njim tudi boljše vreme. Tako vremensko slabega meseca maja, kot je bilo to leto, ni bilo že nekaj desetletij.    Z lepim vremenom smo pod pokroviteljstvom Pokrajinske zveze društev upokojencev Celje (PZDU) začeli izvajati športna tekmovanja tudi upokojenke in upokojenci.

Najprej so se predstavili balinarji. Glede na njihove izkušnje in znanje so po pričakovanju zmagali ter tako nadaljevali svoje vrhunske uspehe. Tekmovanje je organiziralo Društvo upokojencev Prebold.

Nadaljevali smo kegljači. Tekmovali smo v Galiciji. Nepričakovano, a zasluženo je izjemen uspeh dosegla naša ženska ekipa, saj je z doseženim 2. mestom presenetila ne le samo sebe, ampak tudi druge tekmovalke. Na tekmovanju se je ta ekipa namreč pojavila prvič. Moška ekipa na tem tekmovanju se je uvrstila na 11. mesto.

Tekmovanje se je nadaljevalo še v dveh disciplinah, in sicer so se ob Šmartinskem jezeru predstavili ribiči (uvrstili so se na 6. mesto), v Slovenskih Konjicah pa šahisti (zasedli so 5. mesto).

Pred nami je še tekmovanje v pikadu in regijsko tekmovanje PZDU Celje bo s koncem meseca junija sklenjeno.       

Nikakor pa nismo v društvu končali z rekreacijo. V napovedniku občinskega glasila Polzelan imamo navedene vse termine.

Vabljeni vsi, ki se želite razgibati.

Besedilo in fotografije: Boris Turk     


     

Oglejte si tudi