Logo MojaObčina.si

Polzela

DANES
32°C
16°C
JUTRI
32°C
17°C
1167

Izid publikacije 110 let kulture in prosvete v Andražu nad Polzelo

V nedeljo, 1. decembra 2019, je bilo v dvorani Doma krajanov v Andražu nadvse slovesno. Številnim obiskovalcem smo predstavili publikacijo o 110-letni zgodovini kulture in prosvete v Andražu. Po uvodnih pozdravih predsednika KD Vilija Pižorna in župana Občine Polzela Jožeta Kužnika sta urednik Janko Germadnik in oblikovalka Tina Čas na videoprojekciji domiselno predstavila vsebino publikacije. 

Župan in predsednik društva sta se s priložnostnimi darili zahvalila članom uredniškega odbora za pomoč pri nastanku te čudovite zgodovinske publikacije. V imenu nagrajencev se je zahvalil Konrad Brunšek. Na koncu programa se je čestitkam pridružila vodja JSKD OI Žalec Neža Zagoričnik in društvu podelila jubilejno priznanje JSKD Slovenije. Skozi vso prireditev nas je spremljal džezovski bend Sadni čaj s čudovitimi skladbami. Prireditev je odlično vodila Larisa Zabukovnik. Po kulturnem programu smo se vsi zbrani zadržali na prijetnem druženju ob kozarčku in prigrizkih.

Publikaciji smo zaželeli srečno pot med ljudi. Naj vam bo v pomoč pri razumevanju bogate kulturne zgodovine, obenem pa prijetno branje. 

 

Vili Pižorn

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi