Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Gala koncert Tereze Kesovije

Na topel in jasen poletni večer se je na grajskem dvorišču gradu Komenda zbrala lepa množica obiskovalcev, ki so prišli na koncert ene najuspešnejših pevk bivše Jugoslavije.

Eleganca, ki izhaja iz vrhunske interpretacije je že od nekdaj zmagovalna kombinacija za vse ljubitelje šansonskega pristopa k pop glasbi. V večeru, poimenovanem To sem jaz, nam je legendarna hrvaška pevka predstavila najbolj značilne glasbene trenutke in pesmi iz svojega bogatega glasbenega opusa, predvsem pa je slovenskim poslušalcem razgalila srce in dušo ter dokazala, da je pevka, ki ji lahko verjamemo.
«Oči duše« je Terezin prvi studijski album od leta 2007 in ga upravičeno lahko označimo za prekrasno in prvorazredno izdajo, na katero se je splačalo čakati toliko let. Po več kot 60- letih glasbene kariere, je še vedno lepo slišati gospo, pri 81. letih, ki ji energije res ne manjka.

Ikone spiritual in gospel glasbe New Swing Quartet vas vabijo na zadnji glasbeni poletni večer pod zvezdami, v čarobnem ambientu gradu Komenda na Polzeli, 31. avgusta 2019.

Se vidimo ponovno, da zaokrožimo poletne večere v vaši družbi?

Lidija Praprotnik

Oglejte si tudi