Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Ekipa Radia Maribor obiskala grad Komenda

V petek, 13. januarja 2023, se je salon na gradu Komenda prelevil v pravi radijski studio. Štajerski lisjak je terensko ekipo Radia Maribor - novinarja Roberta Zajška in tonskega tehnika Zorana Perka - popeljal na Polzelo. Sodelavci Turističnoinformacijskega centra (TIC) Polzela smo tako v oddaji Malo naokrog imeli priložnost poslušalcem približati Občino Polzela.

Sodelovali sva Manuela Mlakar Podgoršek (strokovna sodelavka za turizem in promocijo) in Teja Zidanski (strokovna sodelavka za dogodke in promocijo). Predstavili sva kraj in dejavnosti TIC,  radijsko smo se sprehodili po prostorih, zbirkah in posebnostih gradu Komenda ter poslušalce povabili na ogled tudi drugih znamenitosti v Občini Polzela oziroma na kakšnega izmed prihajajočih dogodkov, ki bodo v letu 2023 obogatili dneve in večere. Izvajalce Poletnih večerov na gradu Komenda smo tudi letos skrbno izbrali. Posnetku oddaje lahko prisluhnete na: https://365.rtvslo.si/arhiv/malo-naokrog/174928422

Morda se najde kaj zanimivega tudi za vas. TIC Polzela izvaja vodene oglede po gradu Komenda in drugih znamenitostih za posameznike, družine, kolektive in skupine. Lepo vabljeni tudi domačini, grad je namenjen predvsem vam.

Manuela Mlakar Podgoršek

 Foto: Zoran Perko

 

Oglejte si tudi