Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Ekipa Polzele osvojila laskavi naziv "najboljši kraj"

V priljubljeni razvedrilni oddaji »V petek zvečer«, ki ste jo lahko spremljali na TV SLO 1 v petek, 19. novembra 2021, se je ekipa Polzele za laskavi naziv »najboljši kraj« pomerila z ekipo iz Laškega.

V jesenskem ciklu oddaje bo predstavljenih 22 krajev, akcija se konča maja prihodnje leto, ko bo znan končni zmagovalec. Ekipe krajev sestavljajo glasbeniki, športniki ali posamezniki, ki s svojimi dejavnostmi v kraju izstopajo. Ustvarjalci oddaje "V petek zvečer" bodo v zmagovalnem "najboljšem kraju" pripravili veliko zabavo z glasbenim sestavom Diamanti, voditeljema in številnimi glasbenimi gosti.

Laščane so zastopali glasbeniki Dejan Dogaja, Manu Hvala in Primož Razboršek, Polzelani pa smo v ogenj poslali glasbenico in podjetnico Tinkaro Fortuna, glasbenika Jana Potrča ter svetnika Občine Polzela Darka Hlupiča, ki je dejaven pri Evropskem tednu mobilnosti in član upravnega odbora Hopsov. Po dobri uri zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti z voditeljema Melani Mekicar in Blažem Švabom so Polzelani po štirih zabavnih igrah premagali Laščane z rezultatom 4 : 3. Boj je bil hud, a srčen. Po začetnem izenačenju in celo vodstvu Laščanov se je po preudarnem vložku jokerja sreča le obrnila v prid Polzelanov.

Med neumornimi gledalci sta na tribuni naše tekmovalce bodrila tudi župan Občine Polzela Jože Kužnik in Sergej Zabukovnik v opravi viteza hospitalerja – repliki opreme iz 13. stoletja. Gledalcem se za vztrajnost iz srca zahvaljujemo, prav tako Kmetiji Košec, ki je poleg Občine Polzela prispevala darilo za poražence.

Našim tekmovalcem čestitamo in jim želimo ponovitev uspeha v finalu. Bon, ki so ga prejeli za nagrado, so podarili društvom v Občini Polzela.

Manuela Mlakar Podgoršek

Oglejte si tudi